Η τοποθεσία μας

HP nVidia Quadro K2200 4GB Full Profile

r02086

Νέο προϊόν

€ 100,00 με Φ.Π.Α

Άλλες πληροφορίες

nVidia Quadro K2200 4GB: Η Επαγγελματική Επιλογή σε Γραφικά nVidia Quadro K2200 4GB είναι μια επαγγελματική κάρτα γραφικών που προσφέρει αξεπέραστη απόδοση σε εφαρμογές όπως το 3D rendering, η επεξεργασία βίντεο και οι επιστημονικές εξομοιώσεις.
Κύρια Χαρακτηριστικά 4GB GDDR5 Μνήμης: Απολαύστε γρήγορη και απρόσκοπτη επεξεργασία δεδομένων.
Επαγγελματική Αξιοπιστία: Εγκεκριμένη για χρήση σε πολλές εφαρμογές επαγγελματικού σχεδιασμού. Υποστήριξη Πολλαπλών Οθονών: Δυνατότητα σύνδεσης μέχρι και τριών οθονών.
Γιατί να Επιλέξετε ένα Refurbished nVidia Quadro K2200;
Επιλέγοντας ένα refurbished προϊόν, έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε απόδοση επιπέδου επαγγελματικών εφαρμογών σε πολύ πιο προσιτή τιμή. Κάθε μονάδα περνάει από αυστηρό έλεγχο ποιότητας για να διασφαλίσει την αξιοπιστία και την απόδοση. Ποιοι Είναι οι Κατάλληλοι Χρήστες;
Το nVidia Quadro K2200 4GB είναι ιδανικό για επαγγελματίες στο χώρο του σχεδιασμού, της αρχιτεκτονικής, των ΜΜΕ και της επιστημονικής έρευνας.
Συμπέρασμα: Μην επιλέγετε ανάμεσα σε ποιότητα και τιμή. Με την refurbished nVidia Quadro K2200 4GB, μπορείτε να έχετε και τα δύο. Αναβαθμίστε την επαγγελματική σας εμπειρία σήμερα!

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

HP nVidia Quadro K2200 4GB Full Profile

HP nVidia Quadro K2200 4GB Full Profile

GC-HP-K2200

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: